Yritysvakuutusten kilpailutus

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Korsu
GRK
Ylijoki Metsäenergia Oy
Kuljetusliike Järvimäki Oy
Bolt WORKS
Kuljetusliike R. Mäkelä Oy
Kuljetusliike Järvimäki Oy
Ylijoki Metsäenergia Oy
Kuljetusliike R. Mäkelä Oy
Korsu
Bolt WORKS
GRK

mekniaRACE vakuutuskilpailutus

Palvelun tarkoituksena on hankkia yritykselle markkinoiden kilpailukykyisin vakuutusturva, joka vastaa täysin asiakkaan tarpeita – ei mitään liikaa tai liian vähän.

MekniaRACE sopii yritykselle, joka haluaa hoitaa päivittäiset vakuutusasiat edelleen itse vakuutusyhtiön kanssa, mutta parhaan hinnan ja vakuutuksen kattavuuden kartoittamiseksi ammattilaisen apu olisi tervetullutta.

Palvelu sisältää tutustumisen nykyiseen vakuutusturvaan sekä vahinkohistoriaan, vakuutustarjousten hankkimisen useilta vakuutusyhtiöiltä, tasapuolisen tarjousten vertailun tekemisen sekä sen selkokielisen esittelyn.

Palveluun kuuluu myös uusien tarjouksien hyväksyminen sekä vakuutusyhtiön vaihtuessa vanhojen vakuutusten irtisanominen. Annamme teille myös suosituksemme parhaasta vakuutusturvasta, mutta vakuutusyhtiön valinta on aina asiakkaan päätös.

Alalla kuin alalla kilpailu on nykyään äärimmäisen kovaa, ja säästöjä on haettava. Kun haluatte epäreilua kilpailuetua, antakaa meidän kilpailuttaa vakuutuksenne. Lähes jokainen mekniaRACE – toimeksianto säästää asiakkaallemme tuhansia euroja rahaa, sekä useiden työpäivien verran aikaa.

Tervetuloa välittävän vakuutusmeklarin asiakkaaksi!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö